Retourneren

Retour?
Is je bestelling niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen probleem bij LaCardia kan je eenvoudig jouw bestelling retour sturen. Echter komen onze gepersonaliseerde producten niet in aanmerking voor retourneren of ruilen, aangezien deze speciaal op jouw wensen zijn afgestemd. Hieronder vind je ons retourbeleid.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Retourneren is op eigen kosten en moet verpakt zijn in originele verpakking en kan alleen naar het retouradres. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Vergeet niet de pakbon of het retourformulier mee te sturen. Download hier het Retourformulier

Retour adres :
LaCardia
Koppelstraat 41
7391AK Twello

Product ruilen?
Wilt jij je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@lacardia.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.